Vereniging Oud-Leerlingen Libanon

Ledenoverzicht

In de ledenlijst vindt u een overzicht van onze leden zoals ze bij de ledenadministratie bekend zijn. Vanwege privacy redenen worden ze beperkt getoond (jaar van schoolverlaten, achternaam en voornaam). Ook staan er (oud)-docenten in de lijst.

Mocht u meer willen weten over het ledenbestand (o.a. meer details), stuur dan een email met uw vraag naar onderstaand Email-adres. Deze dienst is alleen voorbehouden aan leden.

Mocht u onjuistheden in het overzicht zien, laat het ons weten s.v.p.

Heeft u aanvullingen op dit overzicht, stuur de correcte gegevens naar (lees voor [at] een @, voor [dot] een .)

admin [at] vol-libanonlyceum [dot] nl  of naar Levermos 5, 2914SB Nieuwerkerk a/d IJssel

Lid worden van de VOL?

Ruim 700 oud-leerlingen en (oud)personeelsleden werden lid van de Vereniging Oud-Leerlingen Libanon.

De contributie bedraagt € 12.50 per jaar bij incassobetaling of betaling voor 1 april en anders € 14.50, over te maken naar giro IBAN:NL48 INGB 0008 0787 71 (was 8078771) t.n.v. VOL-Libanon, Rotterdam. Een groter bedrag mag natuurlijk ook.

Om lid te worden vul dan onderstaand formulier in.